LIVRARE PE TERITORIUL ROMANIEI

Livrarea se realizeaza prin servicii de curierat. Taxa unica: 25 lei

Durata livrare:  2-7 zile in functie de stocul disponibil.

Procesarea comenzii:

  • 2-7 zile de la primirea comenzii ( durata de procesare ia in calcul disponibilitatea produsului in stoc).

Returnare produs standard: 14 zile de la primirea produsului

– Produsele made to measure si cele cu modificari solicitate de client nu pot fi returnate si nici nu pot fi rambursate.

LIVRARE IN UNIUNEA EUROPEANA SI IN AFARA EI

Livrarea se realizeaza prin servicii de curierat. Taxa unica Uniunea Europeana 150 ron. Taxa unica worldwide 200 ron.

Durata livrare: 2-10 zile de la primirea comenzii.

Returnare produs: 14 zile de la primire

EVOLUTIE COMANDA

Produsele Monarh sunt livrate catre dumneavoastra oriunde in lume. Veti fi atentionat prin email de livrarea produselor comandate si veti fi contactati telefonic de operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

Livrarea produselor se va realiza prin curier la adresa indicata in formularul de comanda.

Pentru mai multe informaţii despre detaliile legate de livrarea coletului dumneavoastră vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email office@monarhconcept.com. Veti primi un apel de confirmare atunci cand produsul comandat este predat curierului. 

STANDARD RETUR

Descarca formular retur – AICI.

În cazul în care un produs nu vi se potriveşte va punem la dispozitie optiunea de a solicitarea schimbarea masurii sau inlocuirea produsului cu unul cu o valoarea similara sau mai mare, cu plata diferentei. Daca nu sunteti mulţumit de produs aveti dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

PROCESAREA RETURULUI

Pentru a returna un produs Monarh trebuie sa indepliniti conditiile de returnare, sa descarcati formularul de retur si sa trimiteti prin curier produsul la adresa specificata in formularul de retur. 

Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de Monarh in 14 zile de la receptia produsului returnat. Politica de returnare Monarh se supune dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:

1. Produsele nu trebuie sa prezinte niciun fel de deteriorare, sa fie in cantitatea iniţială şi în ambalajul original, avand etichetele intacte si sa nu prezinte semne de purtare.
2. Produsele trebuie returnate in maxim 14 zile de la data la care ati primit coletul.